Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

                  BEMÆRK

           Intet salg til private

Loose lay gulve leveres af professionelt firma

Er du på udkig efter et gulv, der er let at vedligeholde, og som er meget modstandsdygtigt? Så bør du kigge nærmere på vores udvalg af Loose lay gulve. Lige her hos Meltex A/S finder du et bredt udvalg af denne type gulve til gode priser. Vi servicerer primært kunder i og omkring Karlslunde, Køge og Solrød, men vi hjælper også gerne kunder uden for disse områder.

Hvad enten du mangler et nyt gulv i dit køkken eller på din arbejdsplads, står vi gerne for levering af dit nye gulv. Det kan eksempelvis være vores Loose lay gulve, som passer godt til mange forskellige rum. Gulvet kommer både i træ og fliseform, og det kan sagtens lægges i køkkenet, idet det er modstandsdygtigt over for vand.

Loose lay gulve er lette at vedligeholde

Der følger en række fordele med, hvis du vælger denne gulvtype. Gulvet er eksempelvis meget tungt, og derfor bliver det liggende. Vi anbefaler fiksering i kanten af gulvet.

​Gulvene er robuste, især gulvene med en brugsklasse på 34. De er derfor modstandsdygtige over for ridser og skrammer, og de kræver derfor ikke meget vedligeholdelse.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette gulvtype til dit behov, hvad enten du er på udkig efter Loose lay gulve eller en anden type.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vores sortiment inden for gulve rummer, samt hvad deres forskellige egenskaber er, så kontakt os gerne med det samme. Vi tilbyder kvalitetsgulve til attraktive priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 43 99 84 44 eller på e-mail: meltex@meltex.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere