Bæredygtig omstilling

I Meltex vil vi gerne være din grønne ven og gøre en forskel for miljøet. Derfor har vi fokus på den bæredygtige omstilling i vores arbejdsgange. Vi har valgt, at støtte op omkring Tarkett’s klima-venlige initiativ kaldet ReStart, som benytter overskudsmaterialet fra f.eks. vinyler til genanvendelse til nye vinylproduktioner i stedet for, at det bliver kørt på forbrændingen.

Måden det sker på er ved, at Tarkett leverer en ”big bag” til indsamlingen af vinylrester og selv står for afhentningen af denne når den er fyldt, hvorefter den bliver kørt til deres anlæg i Sverige. Det er en nem og simpel løsning for os, og samtidig kan vi være med til, at forbedre den cirkulære økonomi og derved mindske mængden af affald og spare på jordens ressourcer. Selv om det er en forholdsvis ny tilgang til vores dagligdag i Meltex håber vi på, at kunne indsamle installationsspild fra flere produkter, så vi kan fortsætte med at bidrage til den gode udvikling indenfor den grønne omstilling.​

Vil du vide  mere omkring OneTreePlanted projektet med at skabe større skovarealer i Danmark kan du i videoen herunder hører hvad det går ud på.  

https://youtu.be/cVAAIfzCbGM

Herunder kan du se hvor mange træer vi i Meltex indtil videre har fået plantet i Danmark.

1031

Modtag spændende nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om alt fra kataloger, nye produkter samt kurser for professionelle gulvlæggere. 

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter inden for gulvbelægning, så kontakt os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Meltex A/S

Motorgangen 12
​2690 Karlslunde

CVR: 27459803

Kontaktinfo

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Åbningstider

Mandag - torsdag​

08.00 - 16.00​

Fredag

08.00 - 14.00​

Lørdag - søndag

Lukket

Følg os

Find vej

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke