Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

BEMÆRK

Intet salg til private

Gulvspartelmasse, der er gips- og cementbaseret

Hos Meltex forhandler vi gulvspartelmasse til erhvervskunder i hele Danmark. Skal du bruge en gulvspartelmasse i høj kvalitet, fører vi udelukkende Ardex.

​Vi har fokus på at servicere vores kunder med kvalitetsprodukter, som holder og skaber langvarig tilfredshed. Derfor skal vi kunne stå 100% inde for de produkter, vi sælger. Derfor finder du gulvspartelmasse fra nogle af de bedste og mest velrenommerede producenter på markedet.

​Vores gulvspartelmasse er desuden gips- og cementbaseret, hvilket bidrager til, at den er mere robust og holdbar samt tørrer hurtigt, så du kan lægge gulv relativt hurtigt efter brug.

Vi leverer gulvspartelmasse lige til døren

God service er en forankret del af vores DNA. Derfor gør vi alt, vi kan for at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Det betyder også, at vi er agile og er klar til at levere hurtigt til døren, når man har brug for gulvspartelmasse, så man kan komme videre med sit gulvprojekt.

 

For at give dit gulv det bedste og stærkeste fundament er en solid gulvspartelmasse vigtig, og kvaliteten af den er lige så vigtig.

​Vi står inde for vores sortiment og giver garanti på alle vores produkter, da vi ved, at det er noget af det bedste netop nu. Vi har en klar målsætning om at få glade kunder gennem gode produkter, hvorfor du trygt kan købe gulvspartelmasse hos os.

Få professionel rådgivning og service

Ved du ikke, hvilken type gulvspartelmasse du skal vælge, har vi altid kompetente medarbejdere, der kan vejlede dig, så du ender med det rigtige produkt til dit projekt. Vi sælger dig kun den mængde, du skal bruge, så du ikke har for meget til overs, som aldrig bliver anvendt.

​Vi er specialister i gulvspartelmasse, så spørg os endelig til råds, hvis du vil have instruktioner til brugen heraf eller andet. Du er altid velkommen i vores butik, hvor vi kan se på dine unikke behov, eller du kan kontakte os helt uforpligtende og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring på telefon 43 99 84 44 eller skriv til meltex@meltex.dk for at høre mere.​

★ ★ ★ ★ ✰

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Google​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere