Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

BEMÆRK

Intet salg til private

Kokosmåtter fremstillet af naturfibre

Sonderer du markedet for at finde gode kokosmåtter i høj kvalitet, tilbyder vi hos Meltex et fornuftigt udvalg af kokosmåtter til konkurrencedygtige priser til erhvervskunder i hele Danmark.

Kokos er et naturprodukt, hvilket gør det helt unikt. Dette kommer også til udtryk ved, at garnet er håndspundet og derfor forekommer med uregelmæssigheder. Vi forhandler fire forskellige farver, som er velegnede til indgangspartier i firmaer.

​Når du køber hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi fører udelukkende produkter fra anerkendte mærker, som vi kan stå inde for. Da vi har mange års erfaring med salg af kokosmåtter, ved vi, hvad vi snakker om – og vi ved også, hvad vi skal se efter, når vi vælger nyt til vores sortiment.

Slidstærke kokosmåtter i holdbar kvalitet

Da kokosmåtter typisk anvendes som dørmåtte i entréer og indgangspartier, bliver de udsat for stor slitage af fodtøj, der lige skal tørres af. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten af den anvendte kokos er god, således at der opnås en solid slidstyrke og holdbarhed. Har du brug for mange måtter, vil vi gerne vide det på forhånd, da prisen på kokos varierer meget.

Sammen finder vi noget, der matcher dine behov og dit firma i forhold til atmosfære og stemning, så der tilføres en ekstra flig af komfort og professionalitet.

​Vi leverer lige til døren og giver selvfølgelig garanti på alle vores produkter. Derfor kan du trygt handle dine måtter i kokos hos os.

Få gode råd og vejledning

Hos Meltex har du altid mulighed for at få gode råd og vejledning. Vi har fuld forståelse for, at det ikke er alle, der ved 100%, hvad de er ude efter. Derfor kommer vi gerne med gode idéer baseret på vores mangeårige erfaring og forståelse for, hvad der fungerer og ikke fungerer.

​Vi er et team bestående af kompetente fagfolk, som tager deres job meget seriøst. Vi har til formål at udstyre dig med, hvad du har behov for, så du bliver glad og tilfreds. Præcis derfor finder vi kokosmåtter i god kvalitet, der passer perfekt ind i dine rammer. Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit firma.

Ring til os i dag på telefon 43 99 84 44 eller skriv til meltex@meltex.dk for at høre nærmere om dine muligheder.

★ ★ ★ ★ ✰

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Google​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere