Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

BEMÆRK

Intet salg til private

Tæppefliser i forskellige farver og mønstre

​Søger du tæppefliser i forskellige farver og mønstre, tilbyder vi hos Meltex et bredt udvalg, som vi forhandler til firmaer i hele landet. Vi sælger kun til erhverv og leverer i hele Danmark samt til Færøerne og Grønland.


​Med tæppefliser har du mulighed for at rokere rundt eller udskifte tæppefliser, hvis der for eksempel er kommet pletter på. Det er nemt at købe nye og montere dem igen. De fås i størrelsen 50 X 50 cm.

​Samtidig kan du lave mønstre og blande farver efter humør og smag, hvorfor tæppefliser er en god løsning til dig, der gerne vil have et flot og fleksibelt gulv med mange muligheder.

​Hos Meltex forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter og materialer, som vi selv kan stå inde for. Derfor fører vi altid de mest anerkendte mærker i branchen i vores sortiment.

Gode og slidstærke tæppefliser

Uanset hvor dine tæppefliser skal lægges, får du nogle med rigtig høj slidstyrke. Er det på et kontor, hvor der bliver gået meget frem og tilbage, er det klart i din interesse at have et underlag, der holder længe og ser godt ud. Hvis det bliver slidt for hurtigt, bliver det nemt en dyr fornøjelse. 

​Hos os kan du vælge mellem en masse farver, og det er som nævnt let at udskifte efter behov eller lyst. Derfor er det ideelt med tæppefliser på for eksempel kontoret, så du kan skifte dem, der er blevet slidte eller beskidte.

​Vi har et væld af kvaliteter at vælge mellem, så du kan finde et, der er særligt velegnet til det formål, du har i tankerne.

Få kompetent og professionel rådgivning

Har du brug for hjælp til at finde de rette tæppefliser til dit kontor, har vi altid en kompetent medarbejder, der kan give dig professionel rådgivning.

​Vi ved alt om tæpper og tæppefliser, så spørg os til råds, så vi kan hjælpe dig godt på vej. Vi kommer også gerne med gode idéer og vejleder dig om, hvorledes du vedligeholder og udskifter dem. Vi kan desuden levere fra dag til dag, og vi har altid store mængder på lager. Kig ind eller ring til os, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

​Ring på telefon 43 99 84 44 eller skriv til meltex@meltex.dk for at høre mere - det er helt og aldeles uforpligtende.

★ ★ ★ ★ ✰

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Google​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere