Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

                  BEMÆRK

           Intet salg til private

Linoleumsgulve​ til virksomheder

​Hos Meltex har vi linoleumsgulve i mange farver. Vi tilbyder et bredt udvalg af linoleumsgulve i Karlslunde nær Køge og Solrød – alle til en rimelig pris. Kontakt os for at høre mere. Vi tilbyder også vinylgulve

Herunder kan hentes PDF'er med billeder og beskrivelser af et udvalg af vores linoleumsgulve.​

Rengørings- og plejevejledning af linoleumsgulve

For at holde linoleumsgulve i tip top stand, er det vigtigt at følge nogle faste procedurer. Vælger man for eksempel det forkerte rengøringsmiddel, kan der opstå en masse problemer, som kunne være undgået med bedre information.

Nedenfor kan du se en guide til, hvordan man bedst muligt bevarer sine linoleumsgulve.

Grundrengøring af jeres linoleumsgulv

  1. ​Løs snavs fjernes ved fejning, mopning eller støvsugning af gulvet. ADVARSEL: Brug aldrig en imprægneret moppe, da denne kan indeholde silikone, som så senere kan forhindre en ordentlig vedhæftning af polishen. Brug altid støvsugermundstykke med børster, så man ikke risikerer at ridse linoleumsgulvet.
  2. ​Fjern pletter på gulvet. Limpletter fjernes med et opløsningsmiddel, som anvises af limfabrikanten. Mærker efter gummihæle fjernes med mineralsk terpentin og ståluld nummer 0.
3. Linoleumsgulve renses med grundrensemidlet MELTEX GULVRENS. Gulvrensen blandes med håndvarmt vand (max 50 grader) i forholdet 1:4 – 1:6. Blandingen påføres gulvet i et jævnt lag, som skal blive liggende i 15-20 minutter, hvorefter det vaskes/skures væk. Det snavsede vand fjernes derpå med gulvklud eller vandsugemaskine. For at neutralisere den alkaliske påvirkning fra beton og betonstøv, vaskes gulvet til slut over med rent vand, tilsat cirka 1 dl eddikesyre per 10 liter vand.

4. For at opnå et optimalt flot udseende af linoleumsgulve, og for at lette rengøring mest muligt, skal gulvet herefter – når det er tørt – påføres MELTEX GULVGLANS, som påføres en til to gange i et jævnt, tyndt lag (det første lag skal være tørt inden det næste lag påføres). MELTEX GULVGLANS påføres med en blød klud eller en malerulle. Når den er tør, fremkommer glansen uden yderligere polering.

Få mere information om vores gulve ved at kontakte os

Er du interesseret i vores linoleumsgulve, kan du kontakte os på telefonnummer 43 99 84 44, via e-mail meltex@meltex.dk, eller besøge os på vores adresse: 

Meltex A/S

Motorgangen 12

2690 Karlslunde​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere