Vinylgulve​ til bolig fås lige her

Køb dit næste vinylgulv hos en forhandler der fører Meltex vinylgulve. Vi har et bredt udvalg af vinylgulve i alle tænkelige farver og mønstre, som konstant vokser, i takt med at vores leverandører producerer nye kollektioner og modeller. Vi sælger kun til erhverv og leverer i hele Danmark samt til Færøerne og Grønland.

Størstedelen af vores vinylgulve har en garanti på 10 til 15 år, og du kan derfor forvente at få et gulv, som du får glæde af i mange år. Vinylgulve kan bruges mange steder, eksempelvis i køkkener.

Hvad er vinylgulve?

Vinyl er et slidstærkt produkt af kunststoffer med en forseglet overflade, hvilket gør det yderst modstandsdygtigt og praktisk. Samtidig kan det fås med forskellige mønstre og prægninger, der blandt andet ligner klinker eller træ. Gulvet er vandtæt og nemt at gøre rent.

​Grundrengøring af vinylgulve

Ved vask af vinylgulve er det vigtigt at have styr på grundrengøringen, som vi gerne fortæller dig mere om. 

​​

Hvis der kommer sand eller grus på et gulv af vinyl, skal det fjernes med det samme, da det ellers vil føles som at gå på et stykke sandpapir. Brug aldrig alkaliske rengøringsmidler som soda, skurepulver, brun sæbe, lud og lignende, da disse rengøringsmidler kan angribe gulvets overflade.

Der må heller ikke bruges opløsningsmidler som cellulosefortynder eller acetone til at fjerne pletter. Brug aldrig rense- og plejemidler med en pH-værdi der er højere end 9 i brugsopløsning på et vinylgulv.

​Kontakt os for flere informationer

Er du interesseret i at høre mere om vinylgulve eller rengøring af vinylgulve, kan du kontakte os på telefon 43 99 84 44 eller via meltex@meltex.dk​, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​OBS! Billeder og farver på prøverne i katalog og hjemmeside kan variere fra den lagte vinyl.

Modtag spændende nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder om alt fra kataloger, nye produkter samt kurser for professionelle gulvlæggere. 

​Se tidligere nyhedsbreve:

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter inden for gulvbelægning, så kontakt os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Meltex A/S

Motorgangen 12
​2690 Karlslunde

CVR: 27459803

Kontaktinfo

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Åbningstider

Mandag - torsdag​

08.00 - 16.00​

Fredag

08.00 - 14.00​

Lørdag - søndag

Lukket

Følg os

Find vej