Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

BEMÆRK

Intet salg til private

Nålefilt tæpper i høj kvalitet

Leder du efter nålefilt tæpper til forskellige lejligheder? Hos Meltex tilbyder vi en bred vifte af forskellige nålefilt tæpper i mange farver og kvaliteter til vores kunder i hele Danmark.

​Da vi har mange års erfaring i branchen, er vi specialister i, hvordan du kan få det optimale ud af nålefilt. De kan blandt andet bruges til lokationer på kontoret, hvor der er meget trafik frem og tilbage, eller til mere generelle dekorationsformål.

​Nålefilt er et ganske lækkert og komfortabelt materiale, som giver masser af komfort til de fødder, der betræder det. Til trods for at det er relativt tyndt, er det rart og kan bruges ved mange forskellige lejligheder.

Beklædning med nålefilt tæpper ved arrangementer

Har du et forestående arrangement, hvor du har brug for et tyndt tæppe, er en rød løber det oplagte valg. Vi tilbyder nålefilt tæpper til blandt andet messestande, hvor nålefilt er med til at dække det nøgne betongulv og signalere varme og komfort.

Det fås i diverse bredder i 1, 2 og 4 meter og er særligt velegnet som en løber i for eksempel rød, som giver et eksklusivt udseende.Vi har dem i slidstærke kvaliteter, så de holder til mere end en enkelt gang.

Står du lige og mangler et flot tæppe ved festlige lejligheder, er det ideelt med nålefilt tæpper i flotte og charmerende farver. 1 og 2 meter fås kun i rødt, hvorimod 4 meter fås i mange farver.

Lad os rådgive dig til at finde den rette løsning

​Hos Meltex er vi ikke blot specialister, der sælger. Vi servicerer og rådgiver også i den grad, da vores fornemmeste opgave er at finde de rigtige nålefilt tæpper til den enkelte kunde. Vi forstår os på, hvad der fungerer godt sammen, og vi kan altid rådgive om brug, vedligeholdelse og montering. 

​Kontakt os for at høre mere om nålefilt

​​Har du brug for en kyndig fagperson til at give dig gode råd om, hvad du skal vælge i dit konkrete tilfælde, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi os eller kontakte os.

Ring på telefon 43 99 84 44 eller kontakt os på meltex@meltex.dk for at høre nærmere om dine muligheder - det er helt uforpligtende.

★ ★ ★ ★ ✰

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 7 anmeldelser fra Google​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere