Anerkendte mærker

​Professionel rådgivning ✔

Dag-til-dag levering ved stykgods

                  BEMÆRK

           Intet salg til private

Tæpper efter mål i forskellige typer og kvaliteter

Hos Meltex finder du et bredt udvalg af forskellige typer og kvaliteter af tæpper efter mål. Vi forhandler alle vores produkter til kunder i hele landet, som sætter pris på rigtig god kvalitet. Vi håndplukker vores udvalg efter, hvad vores kunder efterspørger, således at vi kan tilbyde, hvad der er oppe i tiden. 

Skal du bruge tæpper efter mål, kan vi skræddersy det til dig og dine behov, så du får et tæppe, der passer perfekt til din bolig, eller hvor du skal bruge det. Vi har rigtig mange forskellige farver og designs, så du nok skal finde noget, der falder i din smag.

Håndlavede og maskinlavede tæpper efter mål

Har du særlige ønsker til, hvordan du ønsker dit tæppe, tilbyder vi at lave helt unikke tæpper efter mål. Fortæl os om dine ønsker, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige design og farver, så vi bedre kan få forståelse for, hvad du har brug for.

​Vi har mange års erfaring i branchen og er gode til at identificere den enkelte kundes behov. Vi ved, at folk vil have noget, der er specielt, hvorfor vi leverer håndlavede og maskinlavede tæpper efter mål.

Vi anvender udelukkende de allerbedste kvalitetsmaterialer, så vi kan stå inde for de produkter, vi forhandler. Vi forhandler både tidløse, klassiske designs og mere moderne stilarter, så du finder helt sikkert noget, der matcher dit hjem og personlige smag.

Fordele ved at indrette med tæpper

Der er nogle helt klare fordele ved at indrette dit kontor med tæpper efter mål. Ud over at tæpper ser flotte ud har de også nogle gode funktioner. Du mindsker risikoen for ødelagte ejendele, da et tæppe kan afhjælpe et fald, så tingene ikke går i stykker.

​Yderligere giver det en højere grad af komfort og varme, da tæpper er lækre at gå på. Og med tæpper efter mål kan du tilpasse dem til dit hjem, som det passer dig. 

Har du brug for hjælp og vejledning?

​Kig ned i vores butik i Karlslunde eller ring på telefon 43 99 84 44 eller skriv til meltex@meltex.dk for at høre mere.​

​Firmaoplysninger

Meltex A/S
​​CVR: 27459803

Åbningstider:

Mandag - torsdag:    08.00 - 16.00

Fredag:                     08.00 - 14.00

Lørdag - søndag:      Lukket

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Konsulenter

Sjælland/Øerne:

Dennis Morsø

Mobil: 40 44 48 35

E-mail: dm@meltex.dk

Jylland:

Steen Kjærgaard

Mobil: 40 76 10 67

Partnere